Συνταγή για ρολάκια - σπαγγάκια χοιρινά στο φούρνο με πατάτες.

Υλικά: 6 ρολάκια-σπαγγάκια "Χοιρινά Ηπείρου - ΒΕΡΓΟΣ", 3 μεγάλες πατάτες, 1 κρεμμύδι, 4 μεγάλα καρότα, 1 κύβο νοστιμιάς (KNOR), νερό, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, 1 ποτήρι ζεστό νερό.

Προετοιμασία: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ° C. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε ροδέλες και τοποθετούμε στο κάτω μέρος του ταψιού. Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τα καρότα. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε πάνω από τα κρεμμύδια. Αραιώνουμε τον κύβο στο ζεστό νερό και περιχύνουμε στα λαχανικά. Τέλος τοποθετούμε τα ρολάκια-σπαγγάκια (έχουν αλάτι και μπαχαρικά, δεν προσθέτουμε επιπλέον) πάνω από τις πατάτες και περιχύνουμε με το λάδι.

Ψήνουμε για μία ώρα.

                                                                                                                                                                                                                                      Καλή σας όρεξη !!!

Για να δείτε όλες τις διαφορετικές συνταγές μαγειρικής με τα ρολάκια-σπαγγάκια πατήστε εδώ