Η έδρα μας είναι στην Ήπειρο. Τα καταστήματά μας λιανικής πώλησης κρέατος (πρατήρια κρέατος) βρίσκονται στην Ήπειρο και Δυτ. Μακεδονία. Διαθέτουμε κρέατα που παράγουμε στον τόπο μας. Όλο το χοιρινό κρέας είναι παραγωγή της οικογένειας ΒΕΡΓΟΥ και προέρχεται από ζώα που εκτρέφουμε με φυσικό τρόπο κυρίως με δημητριακά και βότανα στις φάρμες μας σε ημιορεινή περιοχή της Ηπείρου (www.vezzo.gr). Αρνί - Κατσίκι, μοσχάρι και αιγο - πρόβειο κρέας καθώς και κοτόπουλα προέρχονται από μικρούς Ηπειρώτες κτηνοτρόφους από ζώα που εκτρέφονται σε ένα φυσικό και αγνό περιβάλλον. Τώρα λειτουργούμε και ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης κρεάτων (online κρεοπωλείο, e-shop) για απομακρυσμένες παραδόσεις κατ' οίκον.

Στα Ιωάννινα, Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Φλώρινα, παραδίδουμε φρέσκα προϊόντα κρέατος και παρασκευάσματα κρεάτων από τα καταστήματά μας άμεσα σε 1  έως 24 ώρες από την παραγγελία !

Στην Αττική αποστέλλουμε τα φρέσκα προϊόντα μας από τα κεντρικά της επιχείρησης 1 φορά την εβδομάδα και παραδίδουμε κάθε Πέμπτη !

Στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μόνο ελληνικά κρέατα που παράγονται στην Ήπειρο ! Επισκεφτείτε μας και θα ενθουσιαστείτε με την άριστη ποιότητα, τη μοναδική γεύση και την εξαιρετική τιμή τους ! Σε εμάς θα βρείτε το "value for money" !

Προχωρήστε τώρα σε παραγγελία ! 

Online κρεοπωλείο - Χοιρινά Ηπείρου - ΒΕΡΓΟΣ

Η καλύτερη ποιότητα, στην καλύτερη τιμή!

Αγνά κρέατα που εμείς οι ίδιοι παράγουμε στην περιοχή της Ηπείρου!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα κρέατος με δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι σας!

Γιατί... εμείς παράγουμε, εμείς μπορούμε !

Μάθετε ποιοι είμαστε!

Δείτε περισσότερα

icon

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε όλες τις παραγγελίες!

icon

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Και διεκπεραίωση παραγγελιών

icon

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Πάντα κοντά σας για υποστήριξη

icon

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Εγγυημένη ασφάλεια συναλλαγών!

Ακολουθήστε μας στο Facebook