Κωδικός: 44001

Καρύκευμα για Μπιφτέκια

Σχόλια: 0

Μίγμα μπαχαρικών και βοτάνων για μπιφτέκια (70 g). Γεύση: πάπρικα, μπαχάρι. Η ποσότητα των 70 g επαρκεί για 3 κιλά μπιφτέκια.

Τιμή 1,80 € / τεμ.
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Είδη κρεάτων

    ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Όλα τα νέα προϊόντα

Η εταιρεία ΧΟΙΡΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΒΕΡΓΟΣ / EPIRUS PORK εμπορεύεται κρέατα (είδη κρεάτων και παρασκευασμάτων κρέατος) που παράγονται αποκλειστικά στην Ήπειρο (τοπικά προϊόντα προέλευσης) με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, για υγιεινή διατροφή. Συγκεκριμένα, όλο το χοιρινό κρέας είναι παραγωγή της οικογένειας ΒΕΡΓΟΥ και προέρχεται από ζώα που εκτρέφονται κυρίως με δημητριακά και αρωματικά φυτά και βότανα στις φάρμες της στην ορεινή περιοχή του Δρυοφύτου του Δήμου Ζηρού της Ηπείρου.

Τα παρασκευάσματα κρέατος κατεργάζονται με αρωματικά φυτά και βότανα της περιοχής και με μίγματα καρυκευμάτων που παρασκευάζει η ίδια με μπαχαρικά της Ανατολής και ελληνικό, θαλασσινό ιωδιούχο κρυσταλλικό αλάτι, προσφέροντας έτσι μοναδική και ισορροπημένη γεύση σε όλα της τα προϊόντα.

Προκειμένου να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ποιοτικών ειδών κρέατος στους καταναλωτές της προσφέρει επιπλέον κρέατα τοπικών Ηπειρωτών κτηνοτρόφων, όπως αμνοερίφια, βόειο και αιγοπρόβειο κρέας και εγγυάται τη φυσική εκτροφή των ζώων σε ένα παρθένο περιβάλλον καθώς και την αγνότητά τους. Η προσεκτική επιλογή των κρεάτων πραγματοποιείται στη σφαγειοτεχνική εγκατάσταση της οικογένειας ΒΕΡΓΟΥ όπου γίνεται η αποστέωση, ο τεμαχισμός, η επεξεργασία με αρωματικά φυτά και βότανα και η παρασκευή διαφόρων προϊόντων κρέατος (π.χ. μπιφτέκια, λουκάνικα κτλ.).

Χοιρινά Ηπείρου - ΒΕΡΓΟΣ

Η καλύτερη ποιότητα, στην καλύτερη τιμή! Αγνά κρέατα από περιοχές της Ηπείρου ! Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Ενημερωθείτε ποιοί είμαστε !

Δείτε περισσότερα

icon

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε όλες τις παραγγελίες!

icon

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Και διεκπεραίωση παραγγελιών

icon

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Πάντα κοντά σας για υποστήριξη

icon

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εγγυημένη ασφάλεια συναλλαγών

Ακολουθήστε μας στο Facebook